Dames

U bent niet alleen. 40% van alle vrouwen heeft haarverlies.
U kunt kiezen voor pruiken synthetisch haar of echt haar.
Wij hechten veel waarde aan discretie en vertrouwen.
Wij kunnen ook bij u thuis komen. Uiteraard discreet.

MEER

PRUIKEN

Hoogwaardige pruiken en haarstukken

U kunt bij ons kiezen voor pruiken van 100% echt
haar of synthetisch haar of een combinatie
van beide. U staat bij ons met
kwaliteit en discretie altijd
op nummer 1.

DISCRETIE

CONTACT

Heren

U bent niet alleen. 70% van alle mannen heeft haarverlies.
Onze pruiken zijn tegen alle omstandigheden bestendig.
U kunt kiezen voor pruiken synthetisch haar of echt haar.
Wij kunnen ook bij u thuis komen. Uiteraard discreet.

MEER

Over Alette

“Het mooiste aan mijn werk als haarspecialist vind ik dat ik echt mensen help. Iedereen die mijn haarsalon binnenloopt heeft een eigen verhaal en het zijn al die verhalen die ervoor zorgen dat ik plezier haal uit mijn werk.”

Haarcentrum Noord Nederland is een hoogwaardige en gecertificeerde
salon. Doordat wij ook aangesloten zijn bij vakvereniging ANKO
weet u zeker dat wij met vertrouwen, discretie en kwaliteit
te werk gaan. Uw kapsel verdient ook niet anders.

logos-sertificate

Sinds 1999

“Als kapper en haarwerkspecialist met meer dan 20 jaar ervaring heb ik al veel mensen blij mogen
maken met een pruik, zowel mannen als vrouwen. Het zijn de verhalen die ervoor
zorgen dat ik elke dag weer genoegdoening haal uit mijn werk.”

Alette Postuma

1
Oorzaak

Voordat we kijken naar een oplossing horen wij graag wat uw verhaal is en wat het probleem is. Ieder kapsel is immers uniek. Zo kunnen wij u zometeen zo goed mogelijk helpen.

2
Oplossing

Aan de hand van uw verhaal kijken we samen wat het beste bij u past en hebt u de mogelijkheid om uitgebreid verschillende haarwerken te passen. Maatwerk staat bij ons voorop.

3
Nazorg

Onze dienstverlening gaat verder dan het leveren van een passend haarwerk. Zo adviseren en begeleiden wij u bij het onderhoud van uw haarwerk. Wij staan altijd voor u klaar.

Een garantie van kwaliteit

Haarcentrum Noord Nederland is aangesloten bij de vakvereniging ANKO. Daardoor zijn wij verplicht een bepaalde gedragscode
te hanteren. Wij zijn er trots op deel uit te maken van deze vereniging en u daardoor van kwaliteit te kunnen verzekeren.

Wij zijn een erkend haarwerkbedrijf en zijn aangesloten de vakvereniging ANKO Sectie Haarwerken. Derhalve zijn wij verplicht ons te houden aan een gedragscode. Op deze manier kunnen wij kwaliteit garanderen.
Als onderdeel van ons lidmaatschap bij de ANKO Sectie Haarwerken, hebben alle consumenten het recht een klachtenprocedure te starten via de geschillencommissie. Klik op de afbeelding voor meer informatie.
Wij voelen ons nauw betrokken bij de samenleving en willen daaraan dan ook graag een steentje bijdragen. Zo zamelen we gebruikte haarstukken en pruiken in, welke we doneren aan de Nederlandse Haarstichting.

Wat wij doen

Haarcentrum Noord Nederland is een erkend haarspecialist en is gecertificeerd door vakvereniging ANKO Sectie Haarwerken. Voor u biedt dit als klant een stukje extra vertrouwen en voordelen. De kernboodschap van ANKO is om professionaliteit en deskundigheid onder al haar leden te garanderen. Dit wordt onder andere bewerkstelligd d.m.v. een gedragscode, die al onze werknemers ook getekend hebben. Mocht u desondanks ontevreden zijn over de gang van zaken, dan hebt u de mogelijkheid een klachtenprocedure te starten. Haarcentrum Noord Nederland is er voor iedereen.

 • KENMERKEN

  Wij zijn officieel gecertificeerd.
  Wij hanteren een strikte gedragscode.
  Professionaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan.
  Deskundigheid is erg belangrijk voor ons.

  CONTACT

Het uitzoeken van een pruik kost op zichzelf al genoeg moeite. Dan wilt u zich geen zorgen meer maken over de financiële kant hiervan. Bij Haarcentrum Noord Nederland hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland en nemen het administratieve gedeelte voor u uit handen. Zorgverzekeraars bieden namelijk een vergoeding voor een pruik die begint met een basisvergoeding van €457,50 en kan oplopen tot ruim over de €1000. Zo hoeft u zich in ieder geval over één ding minder zorgen te maken.

 • KENMERKEN

  Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars.
  Wij regelen de administratieve kant voor u.
  Vergoedingen kunnen oplopen tot over de €1000.
  Haarcentrum Noord Nederland is er voor iedereen.

  CONTACT

Om ervoor te zorgen dat wij er écht voor al onze klanten zo goed mogelijk zijn, bieden wij de mogelijkheid om bij u thuis langs te komen. Dit doen wij tot een straal van 35 kilometer gratis. Woont u hierbuiten, maar wel in Noord-Nederland? Dan rekenen wij een bescheiden bedrag voor voorrijkosten. Wij begrijpen dat het voor veel mensen lastig is om de eerste stap te zetten naar een haarwerkbedrijf, daarom bieden wij de Pruiken Aan Huis Service. Dit is ook een ideale oplossing voor mensen die slecht ter been zijn. Uiteraard komen wij discreet bij u langs en dus bijvoorbeeld niet in een bedrukte auto. Bovendien is het mogelijk dat wij langskomen in het ziekenhuis of op een andere locatie naar keus.

 • KENMERKEN

  Wij komen kosteloos bij u thuis.
  Ideaal voor mensen die slecht ter been zijn.
  Discretie is ook hier gewaarborgd.
  Wij kunnen ook in het ziekenhuis komen.

  CONTACT

Om ervoor te zorgen dat al onze klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan, werken wij enkel met hoogwaardige bedrijven en producten. Onze preferred partner Aderans Benelux beschikt over een breed assortiment aan merken en haarsoorten. Zo kunt u bij ons terecht voor 100% echt haar, remy haar, synthetisch haar, flexi fiber, Cyberhair, VHair en nog veel meer. Wij bieden tevens alle merken aan van Noriko en René of Paris tot Ellen Wille en Raquel Welch. Kortom, één ding waar u zich bij Haarcentrum Noord Nederland geen zorgen over hoeft te maken is het aanbod en de kwaliteit.

 • KENMERKEN

  Wij werken alleen met hoogwaardige merken.
  Pruiken van 100% echt haar tot synthetisch en nog meer.
  Merken van René of Paris tot Raquel Welch.
  Kwaliteit staat bij ons op nummer 1.

  CONTACT

Haarcentrum Noord Nederland voelt zich nauw betrokken bij de samenleving en wij willen daaraan dan ook graag een steentje bijdragen. Zo zamelen we gebruikte haarstukken en pruiken in welke we doneren aan de Nederlandse Haarstichting. Deze stichting verwerkt deze haarstukken en pruiken dan weer voor hergebruik. Hiermee worden dan andere mensen mee geholpen. De Nederlandse Haarstichting is een ANBI-geregistreerde goede doelen stichting zonder winstoogmerk. De Haarstichting is hét centrale medium voor alles met betrekking tot “haar”. De Haarstichting is momenteel zelfs de best bezochte goede doelen stichting van Nederland. De Nederlandse Haarstichting is in het leven geroepen om mensen met haaruitval, haarproblemen en haarziekten voor te lichten, te helpen en bij te staan.

 • KENMERKEN

  Wij zijn een officieel inzamelpunt voor de Haarstichting.
  De Haarstichting helpt mensen met haaruitval.
  Wij doneren gebruikte pruiken en haarstukken.
  Wij dragen graag ons steentje bij.

  CONTACT