VOOR MANNEN

Bij een haarwerk denken we toch meestal aan een vrouw, maar eigenlijk is dat juist best vreemd. Ook voor een man is haarverlies natuurlijk niet fijn. Daarbij lijden ook nog eens meer mannen – maar liefst 70% – aan haarverlies dan vrouwen. Als haarwerkspecialist kan ik ervoor zorgen dat u weer lekker in uw vel zit met een haarwerk.

Haarverlies

Veel mannen hebben te maken met haarverlies, maar liefst zo’n 70% van alle mannen zelfs. Het is dan ook niet vreemd om te kijken naar een oplossing als een haarwerk Voor veel mannen kan het dé manier zijn om ervoor te zorgen dat ze weer lekker in hun vel zitten.

Pruiken

Met een pruik weet u altijd zeker dat u goed zit. Wij bieden u een ruim assortiment aan pruiken om uit te kiezen en te passen. Deze pruiken kunnen zowel synthetisch als van echt haar zijn. Wij zorgen er hoe dan ook voor dat de pruik bij u goed zit. Echt maatwerk.

Discreet

Als haarwerkspecialist begrijpen wij als geen ander de gevoeligheid van ons werk. Zo beschikken wij in ons pand over een aparte, afgesloten ruimte voor onze haarwerken en kunnen wij ook discreet bij u thuis langskomen. Zo ontzorgen wij u volledig.

Voorbeelden van mijn werk

De mensen die mijn haarsalon binnenkomen zijn erg divers, maar één ding is zeker: na een heuse metamorfose verlaten ze de
salon altijd weer met een mooi kapsel. In onderstaande voorbeelden zijn twee klanten te zien die ik heb mogen helpen.

Onze pruikenselectie

Hieronder is een kleine greep te zien van de collecties die wij aanbieden. Wij beschikken over een breed pallet aan
pruiken en haarstukken. Bovendien maken wij deze altijd op maat geschikt. Zo weet je altijd zeker dat je goed zit.

Hairmania Brad

2021

Hairmania Jack

2020

Hairmania Jason

2022

Hairmania Justin

2021

Haarwerken


PRUIKEN   /   TOUPETS   /   MUTSEN

U kunt bij ons terecht voor alles van pruiken en toupets tot mutsen en sjaaltjes. Wij beschikken over een ruim assortiment en bieden u de mogelijkheid te passen.

CONTACT

Uitstraling


MEDISCH   /   MODISCH

Of u nu op zoek bent naar een haarwerk vanuit medische of modische overwegingen, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

CONTACT

Kwaliteit


HOOGWAARDIG   /   DISCRETIE   /   VERTROUWEN

Waarvoor u ook komt, kwaliteit en discretie gaan bij ons hand in hand. Zo krijgt u bijvoorbeeld altijd van ons een verzorgingsset bij uw haarwerk.

CONTACT

"Alette heeft mij fantastisch geholpen"

Bobbie van Weelden
Rond mijn 40e begon mijn haar op sommige plekken steeds dunner te worden en werd de hoofdhuid steeds beter zichtbaar. Na lang aarzelen en zoeken op internet kwam ik terecht bij Alette. Zij heeft mij fantastisch geholpen en met mijn nieuwe pruik ziet me kapsel er als vanouds uit.

"Het enige wat ik kan zeggen is dat ik echt geweldig geholpen ben."

Alex van Bennekom
Rond me 45e begon ik echt snel me haar kwijt te raken, terwijl ik vroeger juist een dik bos had. Ik voelde me er totaal niet prettig bij en besloot om eens te kijken naar een pruik. Via een kennis kwam ik uit bij Alette en het enige wat ik kan zeggen is dat ik echt geweldig geholpen ben.

“Haar ervaring sprak boekdelen."

Gerlinda de Pater
Vanwege medische kuren die ik onderging, begon mijn haar uit te vallen. Het was een kwestie van tijd voordat ik een pruik nodig zou hebben. Via-via ben ik bij Alette uitgekomen. Het fijnste vond ik dat ze echt de tijd voor je neemt en naar je luistert. Haar ervaring sprak boekdelen.

Zorg.

Kiezen voor Haarcentrum Noord Nederland is
kiezen voor advies, begeleiding en nazorg.